Marp Natural Plus losos
Popis
- pro dospělé psy všech plemen
- pro štěňata všech plemen
- ideální složení pro štěňata velkých plemen
- jednoduché složení pro maximální funkčnost
- jeden druh živočišné bílkoviny - losos
- s kloubní výživou
- podpora zažívání - fruktooligosacharidy
- podpora zdravé srsti - lněné semínko, zinek a nenasycené kyseliny
- bez kukuřice, pšenice nebo sóji
- bez kuřecí bílkoviny nebo tuku
- bez umělých konzervantů a barviv
Složení:
Sušený losos 31 %, Bílá rýže, Oves nahý, Ječmen, Hovězí tuk, Sušené řepné řízky, Zeleninový vývar, Minerály, Lněné semínko, Pivovarské kvasnice, Sušená čekanka (přírodní zdroj FOS a inulinu), Glukosamin hydrochlorid (335 mg/kg), Chondroitin sulfát (250 mg/kg)
Analytické složky:
Hrubá bílkovina 27 %
Hrubý tuk 15 %
Hrubá vláknina 2,5 %
Hrubý popel 7 %
Vlhkost 9 %
Vápník 1,4 %
Fosfor 0,9 %
Omega 3 0,8 %
Omega 6 2,4 %
ME Kcal/kg 3789
Doplňkové látky na kg:
Vitaminy:
Vitamin A 15,000 IU
Vitamin D3 1,500 IU
Vitamin E 150 mg
Stopové prvky:
Zinek (síran zinečnatý, monohydrát) 62,5 mg
Železo (síran železnatý, monohydrát) 50 mg
Mangan (síran manganatý, monohydrát) 15 mg
Měď (síran měďnatý, pentahydrát) 10 mg
Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) 1,5 mg
Selen (selenid sodný) 0,2 mg
Přírodně konzervováno tokoferolovým extraktem z olejů.
Krmný návod: Denní krmná dávka
U štěněte i dospělého psa se řiďte jeho aktuální váhou.
Hmotnost krmné dávky uvedená na obalu krmiva je orientační. Individuálně závisí na plemeni, věku, aktivitě, temperamentu, zátěži, genetických faktorech. Nepřekrmte svého psa v důsledku toho, že se necháte ovlivnit jeho chutí k jídlu a dychtivostí po granulích. Překrmení je nejčastější příčinou obezity. Denní krmnou dávku rozdělte štěňatům podle věku na 5-3 porce, dospělým jedincům na porce dvě. Krmivo můžete zkrmovat suché nebo navlhčené, navlhčené nenechávejte v misce déle než půl hodiny. Pes musí mít dostatek pitné vody. Na krmivo přecházejte postupně. Přechodu na nové krmivo věnujte několik dní, kdy budete míchat nové se stávajícím. Skladujte v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.