VetExpert VD 4T Dermatosis Cat 250g

135959
Neohodnoceno

  • 110 Kč bez DPH
  • (>5 ks) Skladem
123 Kč / ks
Kategorie: Dermatózy
Hmotnost: 0.28 kg
 

Nejúčinnější podpora zdravé kůže a srsti v případě potravinové intolerance: 

• monoproteinová receptura - vysoký obsah sušiny a čerstvě připravené kachny

• pečlivě vybraný zdroj sacharidů - bílá a hnědá rýže

• podpora kůže – vysoký obsah kyseliny linolové, EPA a DHA

• přídavek zinku - podporuje hojení a regenerační procesy a stimuluje tvorbu protilátek 

 

Kůže je největším a nejvíce exponovaným orgánem kočky. Plní několik klíčových funkcí: Stav kůže je velmi důležitým ukazatelem zdraví kočky. Jakékoli problémy související s kůží mohou být příznakem používání nesprávného krmiva.

• řídí termoregulaci,

• smyslový orgán (tlak, teplota, bolest),

• chrání tělo před vnějšími vlivy,

• chrání povrch těla před plísněmi, bakteriemi a parazity,

• obsahuje další orgány, jako jsou vlasové folikuly, drápy, žlázy,

• produkuje prekurzory vitaminu D. 

 

Pokud zaznamenáte jeden nebo více z těchto příznaků, poraďte se se svým veterinárním lékařem 

• vypadávání srsti,

• podráždění kůže,

• svědění a lupy,

• alopecie,

• zánět zevního ucha. 

 

Složení

Sušená kachna 28 %, kachní tuk 10 %, čerstvě připravená kachna 5 %, bílá rýže (23 %), hnědá rýže (15 %), prérijní moučka, bramborový protein, hydrolyzované kuře, rajčatové výlisky, minerály, vitamíny, doplněk Omega 3 ( 0,7 %), sůl, mořské řasy, čekanka (0,3 %), sušená mrkev, sušená brusinka, extrakt z Yucca Schidigera (200 mg/kg).

První tři ingredience jsou vysoce kvalitní ingredience živočišného původu s jasně uvedeným zdrojem živočišných bílkovin (kachna – bohatá na železo, vitamíny A, B1, B12 a omega-3 mastné kyseliny) a zdrojem tuků odpovídající zdroji bílkovin (bez rizika kontaminace proteinem neznámého původu). Naši konkurenti zakládají své produkty na vysoce zpracovaných surovinách bez známek čerstvých surovin.

Rýže je vynikající, vysoce stravitelný zdroj energie s nízkým rizikem vyvolání alergických reakcí, jako v případě pšenice

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: